Zfetováni smíchem

Zfetováni smíchem

Anotace: budu se smát..i když tu nebudu...

A i když mě srazíš na kolena,
já budu se smát.
I když mě zbičuješ svýma slovama,
já budu se smát.
A i když na mě budeš křičet ječet a řvát,
já budu se smát.

I když zničíš všechno mé nejcenější,
já budu se smát.
I když mě zradíš, přestože jsi přítel nejvěrnější,
já budu se smát.
A i když kvůli tobě přestane mi srdíčko hřát,
já budu se smát.

A když smích dojde,
překupník drog se najde.
a prodá mi ten nejkvalitnější fet,
za nejlepší cenu a to hned...

Hlavně se všichni smějte...
dokud je slunce teplé...
Autor Linda Etschyick, 07.06.2008
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Borecká, WhiteSkull, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím jak...ale snad dobře

08.06.2008 08:45:00 | Linda Etschyick

Kdysi dáávno jsem viděla film, kdy mohl svět zachránit upřímný úsměv člověka..Jednoho jediného..Jak myslíš, že to dopadlo?

08.06.2008 08:27:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí