Úvaha, ha ha ha?

Úvaha, ha ha ha?

Anotace: "Jak mně napadl ten konec, to netuším, ale jednu výhodu to má - každý si tam může dosadit ten svůj oblíbený kompot.":-)

Žádná kouzla, jen kosti a emoce křehké,
mladý člověk to dnes nemá lehké,
snadno ho cestou domů auto srazí,
nebo ho jindy překvapí nějací vrazi.
U moře pro změnu srazí ho Tsunami,
jiní to řeší hluboce dokořán tepnami,
čím je to dané, snad ta dnešní doba,
že mladý člověk tak nad smrti hloubá.
Ať je to krutá náhoda nebo zlý úmysl,
přivolávat na sebe smrtihlavy je jasný nesmysl,
až přijde každého čas, bude to v pohodě,
smutné je, když někdo pomáhá náhodě.
Kdo je mladý a zdravý, ten ať to slaví,
kecy typu: "Nikdo mě nemá rád, každý je had,
život se mi hroutí a už mi nemá co dát.",
nad tímmusím plakat a zároveň se i smát.
Hledat důvod, proč umřít, je špatná úvaha,
musí se hledat, pro co žít dál, to je to, co pomáhá,
bude to třeba totální kravina (i ta patří k životu),
chuť žít dál můžeš najít třeba i v dýňovém kompotu.
Autor Oto B., 07.06.2008
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Comparare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš pravdu a hned jsem si tam mrsknul borůvky :-)

08.06.2008 11:45:00 | Comparare

ha, ha, ha, to je dobrá úvaha :-) :-) :-)

07.06.2008 21:04:00 | jednazesta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí