Dílo

Dílo

Anotace: Je to asi taka divná básnicka, ale psala jsem ji na stedrej den ...

Zavři svoje víčka,
uvolni své tělo
přijde tvoje chvilka,
co orosí ti čelo

objeví se myšlenka,
co přichází k lidem málo
stačí ti jen chvilinka
a vznikne tvoje nové dílo

zavřel jsi oči,
uvolnil tělo,
vzdal jsi se starostí,
už měl jsi své dílo

dílo které lákalo,
dílo které mátlo,
dílo, které vábilo,
dílo, které žilo

Starosti hod' za hlavu,
konečně máš pro co žít,
to zažene tvou unavu,
nemusíš uz dále bdít.

Je to dilo velkolepe,
co kazdeho okouzli,
je to tak neuveritelne,
ze dal jsi jemu vzniknout ty

ty, kterys mi zivot zkazil,
uz naporad ztratil smysl,
to abych se ted zamyslel,
jak ovladnout tvoji mysl

tva mysl je zčernala,
vsak oblečena v bilem plasti,
to proto ona skonala,
ma nadeje v tve pasti.

dilo tvoje velike,
nemelo nmikdy vzniknout,
je to tak nadherne,
ze uz neumis ho zvladnout.

nezvladnes to,
tak to vzdej,
prohrajes to,
necekej

dilo vzniklo ze spatnosti,
je to spina sama,
ma daleko k veselosti,
uz zbyva ti jen ona.

Tvoje mysl prokleta,
ted ovladana mnou,
co se asi prihodi,
az prochazeti budes tmou ?
Autor snoowoo, 09.06.2008
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí