Tvůrčí

Tvůrčí

Anotace: O psaní...

Zase chci něco sesmolit
A vůbec mi to nejde
Únava brzo přijde mě skolit
A spánek ve mně vejde

Ale snad to stačím dopsat
Abych mohl radostí hopsat
Snad přemůžu se
Ještě chvíli, podepsat se

Další verš plní papír
Další je dopsán
Už slyším sovy-sýček a výr
Zůstal jsem vzhůru, sám

Víčka padají
Ruka pouští tužku
Plody básně zrají
A líně chytám mušku

Práce dokonána
Báseň dopsána jest
Snad bude pěkná i zrána
Spánek tvrdý-dobrá zvěst
Autor Shaamot., 09.06.2008
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí