Tíseň

Tíseň

Anotace: ...jsou to mé pocity z poslední doby...

Tíseň na mé srdce dopadá,
havran kolem krouží,
je to jak když růže uvadá,
duše má po uzdravení blízkého touží.

Cos tahá mě k tomu dnu,
padám do hluboké prospasti,
snad probudím se ze zlého snu,
a dočkám se vytoužené radosti.

Proč jen smutek stále je tu se mnou?
Což nemohu mu uniknouti?
Obklopena jsem tou tmou,
musím svůj osud přijmouti?

Život je jeden velký boj,
dá ti šanci vyhrát?
Vše je jako včelí roj,
chce si s tebou pohrát.

Cítíš rány hluboké,
jak když nožem bodneš,
máš své cíle vysoké,
je na tobě, jak rozhodneš.
Autor kamich, 09.06.2008
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí