Konec

Konec

Anotace: Konec jedné etapy s nadějí na další šťastné chvíle...

Ještě jednou
Já musím Ti říct
Že dal jsi mi lásky trochu
A šťastnou na chvíli jsi mě udělal.
Teď jdu zase cestou temnou
Jdu a hledám o dům dál.
Tvá láska mě hřála
Stejně jako slunce v létě
Ta kapka za to stála
Ale nic už nerozkvete.
Dej mi sílu, Bože můj
Svou láskou mne zas lehce očaruj
Toulám se v ulicích
Kde sama jsem
A myslím, že zas jednou přijde den
Kdy štěstí znovu oslní můj stín
A já vyjdu z propadlin
Dal jsi mi lásku a trochu touhy
Do srdce díru jsi mi vyhloubil
Chtěla jsem být s tebou
Za zády mít tvůj malý stín
Ale už se neboj,
já už o nic neprosím
V srdci je místo pro tvou duši
Do srdce vryla jsem
červenou tuší
Že tě mám ráda
A tak to pane
Na věky věků zůstane.
Zklamal jsi trpce
Měl jsi rád něžně
Stává se tohle
Ve světě běžně...
Toužil jsi možná dát lásky
Mi trochu
Já věřila snům
Věřila, hochu...
Skočilo léto a začal podzim.
Skončila láska, skončila touha
Našlo se tělo,
Nad ním zas hloubám.
Když listy padají
Jen tajně vzpomínám
Na to co bylo, co nemám
Co chtěla jsem mít a je to pryč.
Tiše přemýšlím
A hledám klíč.
K novému srdci
K novému štěstí
Zůstanu svá
A to mě těší
Dodal jsi dvahy dodal si sil
Abych šla dál
Hledala cíl.
Autor KreestynaK, 09.06.2008
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí