Jsem

Jsem

Anotace: není třeba komentovat

Jsem temnota drtící světlo na prach
Jsem údolí kde světlo nikdy nedopadne
Jsem nočnímůra ze které se nikdy neprobudíš
Jsem prach kterej tě pohltí
Jsem kat kterej tě popraví
Jsem snem který se ti nezdá
Jsem slza kterou uroníš když mě potkáš
Jsem krev jež z tebe poteče
Jsem hněv který na tebe uvalím
Jsem strach jež prožíváš každou vteřinou
Jsem vzduch který ti dochází
Jsem světlo jež nikdy nespotříš
Jsem zvíře před nímž nezmyzíš
Jsem stín kterému neutečeš
Jsem otrok jen sám sobě
Jsem 5. element co tě zníčí
Jsem 8. div světa co spatříš jednou a naposled
Jsem meč který se nikdy nezlomí
Jsem déšť jež přší na tvůj hrob
Jsem tsunamy které tě smete z cesty
Jsem Nosferatu pochutnávající si na tvé krvi
Jsem děvka kterou nikdy neobereš
Jsem červ rozežírající tvojí mrtvolu
Jsem oheň který tě spálí na prach
Jsem Fénix kteréhé nezabiješ jelikož vždy znovu povstane
Jsem Cháron jež tě převeze přes Stix na druhý břeh
Jsem Ďábel kterého nenávidíš
Jsem Bůh který tě nespasí
Jsem slunce které ti nesvítí
Jsem pochybnost se kterou chodíš
Jsem zem na kterou nevkročíš
Jsem armáda kterou neporazíš
Jsem oběť kterou neuškrtíš
Jsem víra jež uznáváš
Jsem láska co nepoznáš
Jsem boj co prohráváš
Jsem alkohol který nezvládáš
Jsem loutkař hrající si s tebou divadlo
Jsem pes který neštěká ale jen kouše
Jsem panenství na které se nedostaneš
Jsem voda v níž se utápíš
Jsem žár který nevydržíš
Jsem tým který nerozházíš
Jsem zeď co neprorazíš
Jsem pirát okrádající tě i o poslední kousek cti
Jsem slovo co se bojíš vyslovit
Jsem pandořina skříňka navždy nepoznaná
Jsem narcis kterého nezajímáš
Jsem zbabělec jež se tě nebojí
Jsem architekt tvořící tvé zničení
Jsem pokrok který nestíháš
Jsem trest jež si odpikáš
Jsem plán nevycházející ti
Jsem nekonečná propast tvé odvěké smůly
Jsem neštěstí které tě provází
Jsem pošetilost tvých skutků
Jsem dokonalost co nepochopíš
Jsem to co jsi nikdy nebyl a ani nebudeš
Jsem to co by jsi si přál být
Jsem to co nikdy nedostaneš
Autor VoiD, 10.06.2008
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda, ale asi jsi měnivá osobnost, jinak už jen kvůli tomu fénixovi tip...mám pro ně slabost ;)

02.02.2009 11:39:00 | Lilly Lightová

prilis mnoho jsem.

10.06.2008 17:22:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí