6°VZ - Epilog - Zmatená mysl

6°VZ - Epilog - Zmatená mysl

Anotace: Jaká je hranice mezi šílenstvím a zdravým rozumem? btw doporučuji přečíst předtím šest stupňů...

Na zemi ulice sedí pomatené děvče a pláče,
Kolem ní lhostejně prochází chlapec a zvesela skáče.
Nevšímá si jí, hanba a ostuda ho drží na uzdě,
Od zachraňování naších milovaných však není pozdě.
Každý z nás se snaží pochopit ten zmatek hluboko uvnitř
Zmocňující se strachů užírajících naši duši zvnitř.

Je dokonalostí pravidelný přechod nálad pln chválou?
I po válce si jen myslí, že je neustále pod palbou.
Vryli mu lži do hlavy, tak se nechal slepě zlákat slávou.
Do deníku vylila roztrhanou na kousky duši svou.
Pocit obklíčení zdmi, to jediné ho provází zlou tmou.
Každý den se probudí a ptá se - je ona tou či onou?

Jen milost v naších srdcích a naděje v naších tvářích může
Se postavit nemocím duše, dostat se do jejich kůže.
Pro ty choré je lehké si splést všední den s chaotickým snem.
Jaká je hranice mezi šílenstvím a zdravým rozumem?
Odpověď je neznámá a nemáš ji za nejdražší cetku.
Hledám ji ve zmatené mysli - Šest stupňů vnitřního zmatku…
Autor Tafird, 10.06.2008
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Falka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se to fakt líbí.. i to zpracování mi přijde dobré.
Četla jsem i všechny povídky 6°VZ a moc se mi líbyly.

30.09.2008 17:26:00 | Falka

myslenka dobra..zpracovani mene

10.06.2008 17:05:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí