Klamu...

Klamu...

Anotace: a nechci...

Lžu a přesto trochu ne,
víš, jak tohle dopadne?

Promiň, ale já stále nevěřím,
něco mi na tebe vrhá stín.

Tak velký zájem máš?
Těžko, jen málo mě znáš.

Stále mi poklony skládáš,
ale do černé jámy padáš.

Já nemůžu dát víc,
tak mi nezbývá než říct...

Trochu jsem ti klamala,
za chození bych ti přece nestála...
Autor žabička =), 11.06.2008
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí