Jiskřička naděje

Jiskřička naděje

Anotace: k zamyšlení

Jiskřička naděje - držíš ji v dlani
jiskřička naděje nesvítí v očích
za jskrou naděje své kroky stočíš
tápeš ve tmě, sám v plotě kůl,
jiskřička naděje svítí do tmy
- bílá hůl...
Autor staruska, 11.06.2008
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: kroužek, Tacca, Holis, monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jiskřička v srdci vždy své místo má..schována..

06.07.2009 07:48:00 | Tacca

Opravdu k zamyšlení! až mi trochu běhá mráz po zádech...

11.06.2008 12:31:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí