Maminka

Maminka

Anotace: ...

Je to žena, co porodila nás,
je to žena, co nikdy nezradila nás.
Na tváří úsměv každý den má
a každý den je jen a jen svá.
Je to žena, co nás vychovala,
je to žena, co nás milovala.
Je to žena, co ve svém srdci lásku má
a v tom srdci je můj brácha i já.
Ona vždycky bude s námi,
je to naše máma - no páni.
Máme ji všichni strašně moc rádi,
ale chceme být i kamarádi.
Ona vždycky při nás stojí
a mezi náma je velké pouto co nás pojí.
Tomu poutu říká se láska mateřská,
tomu poutu říká se láska nebeská.
Ona je zároveň nejlepší přítel náš,
je to to nejlepší, když super mámu máš!
Autor Nanýsek, 11.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí