Míň než prach

Míň než prach

Anotace: ...jedna antimilostna stylizace...

Klidně si křič
Křikem zaženeš strach
Už je to pryč
Jsi míň než je v soukolí prach
Můžeš si chodit se svým zklamáním
Po světě plným krás
Klidně si křič
Ten křik ti srazí vaz

Klidně si breč
Já vím měls mě tak rád
Jen žádná křeč
Je pozdě tak zkus to tak brát
Je pozdě shánět první sněženky
Koňak i kaviár
Klidně si breč
My dva už nejsme pár

V tom křiku utopí se tvoje touha
Po změně – víš srdce mý
Dávno ví že chvilka pouhá
Postačí
K tomu že necháš umřít na souchotě
City které oněmí
Klidně si křič a nech být co tě
Netlačí

Klidně si křič
Křikem zaženeš strach
Už je to pryč
Jsi míň než je v soukolí prach
Pro nás už není cesta nazpátek
Z obrazu zbyl jen cár
Klidně si křič
My dva už nejsme pár
Autor Petrik78, 11.06.2008
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: JedoVata
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi oboji, ale zpracovani je urcite lehce odosobnene ... :-)
P.

14.09.2008 13:07:00 | Petrik78

stylizace?
nebo prožitek?

14.09.2008 09:21:00 | JedoVata

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí