Ne pro dnešek

Ne pro dnešek

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=53QTD5Izk2Q&feature=related

Ne pro dnešek

Už nejsem rozbitá ,už nechci ,už nepotřebuji-ne pro dnešek
Světlé barvy vidím tak už neříkám jim s bohem
nemůžu tušit co na mě čeká za rohem?
Za rohy skrytě napsané jak mám tě rád, samé miluji tě
Nu už nečekám-na tyhle slova-ne neumírám už pro ně
hlavně smutek ve mně plane-napořád
Ne v černé-ne dnes-snažím se léky podávat…
Duši,srdci i zklamání-ty tabletky mi strach nahání
Dáš-li jich mnoho zahyneš na předávkování
Dáš-li málo zemřeš stejně tak na bolest
Máš snad strach?
Já už ano

Milujme ty ,kdo si lásku nezaslouží…
Dodáváme sílu těm, co se topí v louži
Hloub a hlouběji-potopil mou hlavu z té tmy tak lehce nevyplavu-ne dnes…
Natahujeme ruce,podáváme v tabletkách naše myšlenky
namísto léků
-stahují nás potom též…i my potřebujeme někdy lék…
Někdy potřebujeme vymazat mozek
-všichni a zapomenout aspoň na krátko

PS:
Srdce si nevybírá
Ani později lásku nezanechá
Vymysleli jsme si milování abychom měli pro co žít?
Autor Yukki, 11.06.2008
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: BloodyPrinces
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A zase láska a milování... Nějak jsme si prodloužili máj =O) Ale tahle je moc pěkná. Miluju dlouhý verše, takže tuhle jsem si opravdu užila. Sem tam mě něco sklamalo, nějaká ta skorofráze, ale je tam i moc pěkných obratů =O)

11.06.2008 20:35:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí