Píseň

Píseň

Anotace: .....

Hej chlapče, Hej děvče!

1.sloka Hej chlapče,
řekni mi proč ti nejde o lásku!
Hej! Řekni: proč je to jen na jednu noc?
Hej! Proč mi holky kvůli vám trpíme?
Tohle si nenecháme líbit,
Ty nenecháš svíčky svítit!
Proč jen nejsi romantik?!

Ref:
Hej! Poslouchej!
Zní to přece jako story šílený!
Tohle by neměla být realita!
Tohle by mělo být jen v tvé hlavě!
Hej! Poslouchej!
Takhle to přece nechceš!
Vím jaký jseš!

2.sloka Hej děvče,
Proč se mě na tohle ptáš?
Nejsem žádný ideál,
Já to vím!
Teď mě dobře poslouchej!
Nejde mi o lásku protože to se holkám líbí,
Nejsem tu vždy jen za tu svini!
Vzpomínáš? Tohle se ti líbí!

NE,NE,NE,NE,NÉÉÉÉÉÉ!!!!

Ref:
Vzpomínáš? Tohle se ti líbí!
Hej! Poslouchej!
Zní to přece jako story šílený!
Tohle by neměla být realita,
Tohle by mělo být jen v tvé hlavě!
Hej! Poslouchej!
Vzpomínáš? Tohle se ti líbí!
Takhle to přece nechceš!
Vzpomínáš? Tohle se ti líbí!
Vím jaký jseš!
Autor Lůca Kaulitz, 11.06.2008
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí