Pocity...

Pocity...

Anotace: nad ránem...

Křehký cit schovaný v mlhovině krystalu medového jantaru….ozářen…
Tenká nit přediva pavoučího výrvoru….polapen…
Vůně knotu s voskem sfouknuté svíce…omámen…
Cudné pohledy vyrušených lesních panen…zaskočen…
Kapka rosy rozpuštěná na rtech…ochucen…
Něžné vzdechy káněte vznášejícího se v ranním oparu….ozvučen…
Padající list klouzající po vlasech…pohlazen…
Po těle rozlité teplo horského čaje s citronem…polechtán…
Chladivý závan severních větrů…provětrán….
Autor enigman, 12.06.2008
Přečteno 222x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, labuť, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí