Bolest

Bolest

Anotace: mnoho cest je, jak však vybrat tu správnou?

bolest v srdci a zklamání jako černá díra rozpíná se,
jak zastavit to trápení
nedaří se

těžnou nohy, těžkne srdce do hlubin se propadá
kdy zapálit svíce
na život se podívat z druhé strany mince

težkne srdce, těžkne mysl
vzpomínka nám zůstává
ty jsi moje svíce co světlo životu dodává

zažhni svíci, zopal oheň co v srdci pomalou doutnává
rožhni ohen na tu cestu
neb bolest dusí mou duši

..
to zvládnu, odvahu si dodávám
Autor Meriel, 13.06.2008
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí