... jednou...někde

... jednou...někde

Anotace: jednou, po návštěvě mého rodného města

…v ostravských ulicích
v předjarním měsíci
měla bych říci chci
být vnímána jak Žena
pozvaná na kávu
vysypu z rukávu
nějaké jiné téma
… čas ten se nevrací
dluhy se neztrácí
účty se proplácí
beru si dotaci…
…napíšu recenzi
snad v jiné dimenzi
tam kde se nacházím
nikomu nescházím…
…odcházím…
Autor jednazesta, 13.06.2008
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Popelka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každý by někomu scházel...

i ty!

14.06.2008 22:07:00 | Popelka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí