Váha slova?

Váha slova?

Jak důležitá je váha slova,
tónu, jenž vychází každým dnem,
z úst našich,
co dokáží slova?

- Rozchod - Svatba - Přátelství -

Těžké je válčit se slovy,
všedních dnů,
někdy jen nezjištně postávat,
aniž by nedalo se zaváhat.

- Ano - Nevím - Ne -

Břemeno táhnout s tím,
že jednou opadne postupně strach,
z neznáma, za dvěřmi, za rohem, za tamtím,
aniž by nebyl v tom něčeho stín.

- Tam - To - Ono -

Úsměv, jenž dokáže vykouzlit,
tajemný přítel, aniž by klaunem byl,
úsměv, co potěší tělo i duši,
i kdyby se nelíbil.

Krásná jsou slova, jenž odhodí každý splín.
Autor padající do neznáma, 13.06.2008
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Lenullinka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ty slova je nutné najít.

13.06.2008 23:43:00 | Psavec

Krásná Marky, je pravda, že ty slova někdy dochází, ty koukáš z okna a nevíš co říci

13.06.2008 21:13:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí