Pro přátelé

Pro přátelé

Anotace: Taky jedna na dobrou noc

Pozoruji nebe,
na kterém teď
velký měsíc svítí,
září tak,
jako louka pestrého kvítí.

Vypadá jako zlaté
klubko nití,
které se pořád
jen třpytí a třpytí.

Krásná luna
na nás hledí,
a vyvolává vzpomínky,
na které teď myslím nyní.

Za chvíli nám
zmizí za mraky,
tak já Ti můj milý příteli,
přeji dobrou noc
a jdu spát taky .
Autor Lenullinka, 13.06.2008
Přečteno 526x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí