Příteli...

Příteli...

Přijde-li den, kdy oznámíš mi,
že život už cenu pro Tebe nemá,
odpovím Ti - "neblázni",
nebo budu bláznit s Tebou.

---

Přijde-li den, kdy budeš se cítit sám,
bez sebe, bez přátel, bez naděje,
odpovím Ti - "postrádám Tě"
bude líp.

---

Přijde-li problém, který nemá řešení,
věř v to, že společně,
vyřešíme vše bez rozmýšlení,
i když naděje v nás není.

---

Přijde-li láska, jenž obklopuje Tě,
čekej mou podporu,
i když vědět budu, že už to nebude jako dřív,
přeji Ti lásku, hlasitý smích.

---

Přijde-li období, kdy nebudeme mít si co říct,
budeme mlčet a pohledem si vyprávět,
zážitky, starosti, vzpomínky,
jenž potkaly nás prozatím.

---

Přijde-li jednoho dne zpráva,
že přítel dívá se na mne z nebe,
odpovím Ti s hlavou k nebi vztyčenou - "Mám ráda Tebe"
Tím vzkazem rozzáří se hvězdy, zas jasné bude nebe.

---

***Bez rozmýšlení,
***neváhavě,
***odpovědět Tobě,
***na cokoliv příteli.
Autor padající do neznáma, 13.06.2008
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Isobel, Lenullinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj moc hezká, určitě máš šťastný přátele

25.06.2009 11:41:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Nádherná. Moc se mi líbí.

17.06.2008 17:17:00 | Isobel

Marky když jsem jí četla koukala jsem s otevřenou pusou a jsem dojata newím co na to říci možná jen tohle
Došli slova,
došli věty,
a ty verše došli taky

14.06.2008 18:14:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí