V Hypnově království..

V Hypnově království..

Anotace: ..nevím, ale něco mě na ní fascinuje.. možná ta svoboda, naděje, sny..

Stříbrné paláce
našich snů
v Hypnově moci..
Podám Ti střevíce
spletené z probdělých dnů
a proletíme nocí..
Na křídlech pegasů
tiše obdivovat
Nočního krále..
Vpletu Ti do vlasů
růži ze Zahrady zahrad,
a pak poletíme dále..
Zanech noční můry
kdesi na pevné zemi..
Zavři oči,
poslouchej hlas můj shůry..
Nech se unášet sněním
vnímej jen vířící sny mé moci..
Vezmu Tě za ruku,
provádějíc Tě svým královstvím,
svírajíc nitku Tvých fantazií..
Svěřím Ti své nejtajnější přání,
tak prosím zůstaň tu se mnou,
v mém světě nekonečných nadějí..
Autor Adie.80, 13.06.2008
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čtu poprvé v 11 večer, podruhé ve 4 ráno, mezitím sen

14.06.2008 04:24:00 | Petbab

První polovina se mi líbí strašně moc, ale zhruba od půlky se mi zdá, že to začíná nějak drhout, což je škoda. moc pěkný námět =O)

13.06.2008 22:41:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí