Ztráta času

Ztráta času

Anotace: Problém moderní doby.

Nemám čas na život.
Nemám čas na práci.
Nemám čas na lásku.
Nemám čas pro děti.

Nemám čas na knihy
ani čas pro sebe.
Nemám čas na Boha
ani čas pro tebe.

Létám si v povětří
cáreček papíru.
Nemám čas na život
ani ho nežiju.
Autor Teop, 14.06.2008
Přečteno 211x
Tipy 6
Poslední tipující: isisleo, Psavec, Lorraine, Cleris, Alan Black
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí