Snad si vzpomeneš

Snad si vzpomeneš

Anotace: ...

Jak bílá smetana
stékají po břiše
sny padlých andělů
Pod krkem katana
zaseklá do duše
příchuť všech bordelů
A tak řvu o ticho
vyvrhlý vnitřnosti
marně si sbírám
"Walls of Jericho"
pro trochu činnosti
pro tebe zpívám
Tak tu krev rozmazej
po svojí posteli
ať si pak vzpomeneš
Svět nebyl vůbec zlej
pro padlý anděly
... tak snad si vzpomeneš...
aspoň na chvíli
Autor Melfëa, 14.06.2008
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: Elena Suchomel, Psavec, Kanzy, labuť, Joose, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nakoukla jsem a jsem moc ráda, tahle je hezká :o))

14.06.2008 16:57:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí