Obrazy v krocích...

Obrazy v krocích...

Anotace: odráží se...

Procházím světem
křížem krážem….
s...hlavou v oblacích...
do kolen srážen…
poslepu...úseky častých nehod...
lesní průseky i tunely náhod…
přes slunce
přes odvrácenou stranu měsíce…
Viděl jsem bytosti ucelené i roztrhané na kusy…
viděl jsem inženýry mimo realitu i upatlané vágusy.....
potkal jsem lidi výstřední i šedivé....
potkal jsem duše křehké i kamenné…
Každé výsluní má své stíny
i ve mně se nevinně pošťuchují viny….
Jednou jsem prolezl za nebe vikýřem…
kde jsem se potkal s mračným handlířem…
směnil jsem s ním svůj nacpaný vak mraků,
za jeden svršek slunečního fraku...
pak jsem se zastavil u jedné putyky
v Nezmařené zemi,
na několikvěk-ů pint piv…
přemýšlím o možnostech,
o víře perspektiv….
popíjím…dívám se do dálek
neprobádaných tůní,hor či niv
a vyplňuji si svůj apokryf….
s...časem se pak můj pohled zahalí
do získaného slunečního fraku…
déšť želatinových kapek
z gratinovaného mraku
v tichém staccatu
vyplní můj duševní zmatek…
zavoní pocukrován svitem hvězd
med z pampelišek….
s úsměvem blaženě usínám...
hlavu zarostlou v umakartu….
znavený poutník...
obklopený...hejnem bílých myšek….
Autor enigman, 15.06.2008
Přečteno 286x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, padající do neznáma, hanele m., Psavec, Lorraine, igniss
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šťastné bílé myšky... :o)
krásné verše, rytmicky uskládané
sluneční frak, gratinovaný mrak
víry perspektivy a tak... moc pěkné
líbí se mi...

15.06.2008 15:29:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

začátek mi až tak nesedl ale od
Každé výsluní má své stíny...
se mi to líbí moc :o)

15.06.2008 14:40:00 | hanele m.

Myšičky moje běloučké.

15.06.2008 12:30:00 | Psavec

.. pekna myslenka, jen ty rymy na me pusobi hodne nuceně a i ten rytmus se mi nelibi..

15.06.2008 08:54:00 | saddova

..poutník dálav..

15.06.2008 06:31:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí