Den Země

Den Země

Anotace: O rok později, opět na den Země ;-)

Po Zemi různí lidé chodí
Na Zemi se každ den, někdo nový rodí
Na Zemi vyrůstají různé věci
Zvířata, rostliny i lidé přeci

Na Zemi máme různé krásy
Lesy, moře, prostě přírody hlasy
Domovní přístav je pro každého Země
Volá zbloudilé námořníky "Pojďte ke mně"

Po Zemi chodíme každou chvíli
Nebo uběhneme nějakou tu míli
Jsme Zemi vděčni, že tu pro nás je
Za to ji tento den, každý z nás oslavuje!
Autor wigi.sama, 15.06.2008
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí