Umělý spánek

Umělý spánek

Anotace: ...

láska se vyrovnává touze zabít
jistotou je v budoucnosti rozplynulá-zamilovanost
po pár letech je marností hledat její záruční list
.
.
vztah na dálku
kdo kdy věřil že má budoucnost-
byl sám jeho vrahem
zklamání nepřekvapí
je na denním seznamu
.
.
konec lásky- rozvody stovky hádek
ztrápené pohledy očí vlastních dětí
toť zbylá realita rozvedených matek
.
.
tak se raději ukládat ke spánku
než držet někoho v náručí
a věřit spíše na lež průhlednou,
než se hnáti za pravdou
.
.
a sliby, které ti někdo dal i hned zapomeň,
aby si nevěděl jakou špatnou mají úroveň
.
.
chtít můžeš, aby byl život komedií,
ale život je ale stejně drama a končí tragédií..
Autor Dedillope, 15.06.2008
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí