Já v ročních obdobích

Já v ročních obdobích

Anotace: ...

Začalo jaro, já stojím sám
a vyhlížím ptáky,
kdy připlují oblohou.

Začalo léto a já sám
přemýšlím, proč vlčí máky
výt jako vlci nemohou.

Přišel čas podzimu
a já jsem poslední list,
co ještě neopad´,
poslední pták,
co za teplem neletěl.

Začala zima, já stojím sám
v sněhové závěji,
navždy jsem oněměl.

Už nepřijde jaro ani Ty,
budu tu stát němý navěky.

14/06/08
Autor miroslaF, 15.06.2008
Přečteno 246x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí