Obyčejná

Obyčejná

Anotace: ...obyčejně a pořád stejně, ale taky je to někdy nuda...

Tak ještě jednou,
ten zlatej kotouč nepřestává,
do trávy si znovu lehnou,
pak ještě koupit ocet a sůl,
číst odrazy na hladině,
po jednom přijde další,
pomalá hodina, líně užívá...
a nohy visí z břehu,
mezi prsty se protahuje malá černá ryba,
ukusujem bílý oblaka
a sníme dlouze vo starodávný utopený touze.
Třeba se to tehdy povedlo...
Autor Honza Vašek, 15.06.2008
Přečteno 290x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí