dvě starší bez názvu

dvě starší bez názvu

Anotace: Našel je na papírkách když sem se přehraboval v šupliku uplně na dně, tak proč je sem nedat?

I. (I*- bylo zařazeno ve sbírce "V kruhy vody haluze házím")

19.11.2006
píšu básně-kalim piva
je mi krásně-je to prima
zítra pátek-včera středa
dej mi svátek-kopni zmrda
venku kosa-pudu kalit
pít jak vosa-baby balit
škola smrdí a já na to prdim
abych vám tady něco psal a někoho tím sral - zdar

II.
chci sám ulicí jít
chci žít a nechat žít
a pak umřít
z života se ulít
v hrobě zhnít
a mít klid

ale ne hned
až tak za pětapadesát let !!!
Autor Saly89, 15.06.2008
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí