Hořká čokoláda

Hořká čokoláda

Anotace: Smrt je jen další narození...a jak je to s tělem když duše dýchá...?

Míval jsem husí kůži...
na mé tváři sedal pot...
dokud jsem dýchal...
věřil jsem tmě a lesku laciných dob...
dokud jsem viděl...
přál jsem si pole zlatých květů...
dokud jsem slyšel...
ptačí pyl měl mi hrát...
dokud jsem cítil...
chtěl jsem tvé tělo krást...
dokud jsem chutnal...
byla to hořká čokoláda...
Autor somnium, 07.08.2005
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobré,nutí mě to zamyslet se nad?

03.05.2008 17:08:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí