Ke štěstí

Ke štěstí

Anotace: ... .. .

Každý nádech je bolestný a těžký,
v okovech kvílejících dnů.
Špinavé cáry duše klopýtají pěšky,
přes závěje klimbajících snů.

Zesláblé srdce tepe do rytmů ticha,
v tichém hřmění a pláčícím dešti.
V uších zní lstivý strach jež dýchá,
přes zmírající cestu ke štěstí.
Autor BlackTangerine, 07.08.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocity vlité do slov v letu
plní jednu dlouhou větu
v ní si jedna slečna stýská
pomalu piji nápoj stesku
v odpoledním slunce lesku
a ta slečna je mi blízká

26.07.2006 23:40:00 | Obyčejný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí