Sen

Sen

Anotace: O nesplněných snech...

Jak list co padá dolů,
unášen silou mnoha volů.
On najednou padat přestal,
bylo to pro něj jako kdyby ránu dostal.
Už se těšil na dopad měkký,
jak bude odpočívat celé věky.
Teď však ve vzduchu stojí
a v hlavě divné myšlenky se mu hojí.
Proč přestal se hýbat,
vždyť on ve snech na zemi viděl zívat.
Proč vždy o něčem sníte
a najednou, že je to nemožné zvíte.
Je to rána, která Vás doběhne
a pěkná modřina Vám po ní naběhne.
V tu chvíli byste měli přestat snít
a vody pravdy upít.
Vy však už sníte, co pak bude,
v hlavě se Vám nový sen klube.
Sny vás totiž ženou dál,
vždyť sny má i nejbohatší král.
Autor BuF, 16.06.2008
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí