NEVÍM CO TO JE...asi čas...

NEVÍM CO TO JE...asi čas...

Anotace: snad...

mihotavá chvilka,
cítím ji na tváři,
byla tichá a bledá,
v měsíční záři...
minuta po minutě,
je mi počítána,
sčítají se pěkně,
hnedle z rána...
hodina utekla,
dolů po cestě,
schovala se,
zbabělé nevěstě...
bylo ráno,
najednou je noc,
vím,že to je dáno,
ale řekněte mi proč...
den je zase pryč,
lehce jak pápěří,
cíl je tam,
voda se začeří...
umlkla, ztichla,
hodina noční,
ulehni, zavři oči,
teď sny k tobě konečně vkročí...
Autor jarkaj, 07.08.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí