Milující

Milující

Anotace: Myslím že název říká dost, každopádně je to moje prvotina :)

U okna stojím a koukám na hvězdy,
myšlenka na Tebe, hřeje mne na srdci.

Tak jde to den co den, s úsměvem usínám,
lásko má jediná, krásko má spanilá.

Občas se zamyslím, proč jsem tu na světě,
myšlenky zavrhnu, vzpomenu na Tebe.
Začne-li pršet, kapky se snášejí, nevnímám,
vzpomínám, jak jsme se poznali.

Život jak klubko nitě, motá se s jinými,
občas se zamotá, či spíše zauzlí.

Není to nádhera, vědět že druhý tu je?
Není to nádhera, že Ty tu jsi?
My tu jsme, spolu jsme, rádi se smějeme,
občas i smutníme, lásku však nedáme.

Život tu plyne dál, nečeká na nás,
času nám ubývá, uvidím Tě zas?
Autor štěky, 17.06.2008
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí