Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: a dobrý den

Jen tak vám přeji dobrou noc,
ať zdají se vám krásné sny
a láska nad vámi má moc.

Ti co to čtou až ráno,
ať mají krásně vyspinkáno
den celý růžový jak sad,
ať vás má někdo velmi rád,
ať se vám všechno daří,
úsměv na tváři září.

Vždyť s úsměvem jde všechno líp
tak nenechme se otrávit.
Autor takova, 07.08.2005
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

také jsem se pustila do čtení tvých děl..
(co ta fotka..poslalas ji??)

31.08.2005 11:49:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí