Do čeho se vrháme...

Do čeho se vrháme...

Anotace: ...máme čemu věřit...

Sbírka: Ráno

Není se kam vydat,
mužeme snad jen přidat,
než se navzájem hlídat,
držet se od všech výsad.

Těžko se dá cesty vzdát,
to budeme se radši prát,
než špinavou hru hrát
a nicotně se smát.

Každý chce radu dát,
ale můžeme se právem bát,
když jiní dokážou jen brát,
zatímco my se máme ze dna drát.

Dokud dokážeme rovně stát,
spadneme ještě hodněkrát,
jestli budeme často naříkat,
bude těžké něco získat.

Kdo využije svojí šance,
ten odvrhne všechny psance,
a jak šťastný chtěl být,
bude takhle také žít.
Autor Jammie Spark, 18.06.2008
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí