Světlo života

Světlo života

Anotace: Mno moe první deprimující báseň,tak doufám že se líbí,...

Světlo života pomalu zhasíná,
život je jako jedna velká bublina.

Svítí čím dál míň,
čím jsme starší dapadá na nás větší splín.

Až jednou světlo zhasne,
tvé tělo do rakve padne.

Od malička kvete tvůj života květ,
někdy přetrvává i 70let.

Někdo s myslí že se tomu vyhne,
kdo se chce vyhnout osudu má to však marné.

Světlo života pomalu shasíná,
tvůj život praskne jako bublina...
Autor Dark dream, 18.06.2008
Přečteno 257x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí