Přátelství

Přátelství

Anotace: není to nic extra, ale tohle mě prostě napadlo, a tak jsem to hodila na papír a pak naťukala do počítače ;O)

Z oblaků vločky se snáší,
jedna za druhou padá,
pozvolna bílou vrstvu tvoří,
každá má každou ráda.

Vločka sama nikdy není,
plno přátel poblíž má,
kolik jich je, to sama neví,
mám jich tolik taky já?

Přátelství každý z nás hledá,
přátelství je nesmrtelné,
s přítelem ruku v ruce
jdeš světem dál.

Přítel ti se vším pomůže,
nikdy tě neodmítá,
v nejhorších chvílích tě podrží,
v náruči své tě svírá.

Nestav se k příteli zády,
vše v dobrém mu oplácej,
ať zbytečně nevznikaj hádky
a ať na světě je vám hej!

S přítelem ruku v ruce jdi světem dál...
Autor Ťunťa, 08.08.2005
Přečteno 1181x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

Hezký, ale pro mě smutný... Když vím, co všechno se mi opět během několika chvil vytratilo.

04.05.2009 20:19:00 | CHoKoLaTeKiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí