Pro tuto chvíli

Pro tuto chvíli

Anotace: ....

Pro tuto chvíli jsem ochoten žít,
zvládnu vlak holýma rukama zastavit.

Tato chvíle má v sobě cosi,
nevím sám, kde jsem, kde jsi?

Kouzlo okamžiku mi bere dech,
jsem jak pírko na křídlech,

jenž vlaje po směru toku událostí,
vítr je souboj s krutou přítomností.

Však v tento moment je vše opačně,
chvíle probíhá obvykle – příznačně.

Začíná se znova, znova žít,
tu chvíli budeme b srdcích mít.

Kvůli té chvíli budeme stále bdít,
a na kraj světa lehce jít.

Za tuto obdivuhodnou chviličku,
vymění kdokoliv i svoji dušičku.

Chci zastavit čas a prožívat to zas,
chytit příležitost za pas ještě jednou raz.
Autor Noční bolest, 19.06.2008
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí