NOW! (8)

NOW! (8)

Anotace: (aneb Zbýšovská romance pro Ni, Něho a taky trochu pro Mě) konečně slibovaná báseň z nového bloku, sem umístěná s nejlaskavějším svolení pana J.F. Kaplana (na tomto webu jako Kaplan02) psána pro něj a jeho dívku - anglicky (pokud najdeš chybu-napiš!)

now, baby not of mine
hold him hard
in your velvet arms
cuz he'd fallen in love
and he can fall apart
in your velvet arms

now, my dearest friend
you is trapped by her finest smile
and without any fear
you can close your eyes
cuz now it's not only a dream
and as you awake her finest smile
will be still there only for you

now, i'm standing alone in the dark
my arms are weak & cold
my smile is sick & sour
and in this darkest hour
i'm waiting for my luck
alone in the dark
_________________________________
+ě+ěščřžýáíéé=íýážřčěšěščšěěžýýš
Autor Saly89, 19.06.2008
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Kaplan02
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nenapíšu nic, protože nenacházím slova, ale ty víš, co chci říct! díky

19.06.2008 21:55:00 | Kaplan02

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí