Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: přání dobré noci své lásce...

Když Slunce zapadne a hvězdy vysvitnou,
když Měsíc osvětlí město, lampy se rozsvítí,
když padá únava, chystáš se spát,
dobrou noc přeji Ti, pusu ti dávám.
Pěkné sny, protkané radostí,
teploučko v posteli a tiché okolí.
Ať spánek máš klidný, nikdo Tě neruší,
ať sílu nabudeš, kvítku rozmilý.
Autor štěky, 19.06.2008
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: mexx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí