Nevěří na pohádky

Nevěří na pohádky

Anotace: Možná inspirované vlastním životem,kritiku ráda uslyším...

Jako první verš pohádky,
i tahle tak krásně si pěla
a trvala
den po dni,měsíc po měsíci
až stal se zvrat,
snad něco špatně bylo,víš?
Ale nebylo to v nás,
my za to nemohli.
A čas šel dál,
pohádka stávala se nostalgií
a snad i to největší klišé.
Víš teď už to nejde vrátit zpátky.
To zazvonil zvonek.
Prý pohádka mají dobrý konec,
říkala mi a pořád se smála.
/už se nesměje/

A tak tam seděla,
koukala do prázdna
a všem kolemjdoucím říkala,

že nevěří na pohádky.
Autor Falandra, 19.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocit, který si nám chtěl sdělit z toho vskutku dýchá, ale na můj vkus je to příliš "dětské", ale zároveň čisté... ještě forma by šla vylepšit, ale tip dávám:)

19.06.2008 22:13:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí