Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: Dostal jsem čokoládový dort, který mě inspiroval k napsání této básně

Přeju vám to nejlepší,
ať se vám vše daří,
ať to všechno stihnete než budete staří,
oboum hodně čisté lásky,
tobě Tome samé krásky,
Báro tobě lásku Tima,
ať je vám dvoum spolu prima.
Autor hřbitovní kvítí, 20.06.2008
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí