Zrada

Zrada

Anotace: špatnej spisovatel, špatná báseň, špatná mysl, špatné přání, špatný systém.. všecko je špatně!

Sny se tak snadno rozplynou,
Myšlenky a přání se rychle zapomenou,
Chtěla jsem to podle sebe,
Teď jen smutně čekám jak to dopadne.

Nebudu s ním ani s ní,
Asi mě to hodně bolí,
Služby budu sama zase sloužit,
Budu se chtít zpátky vrátit.

Kéž by to tak nebylo,
Tak jak to vypadá,
Už by mi nic nezbylo,
Deprese na mě zase dopadá.

Třeba poznám jiné lidi,
A nebo také jiné blázny.
Poslední rok zlomový,
V jiném kolektivu osudný.

Dva tejdny v řiti,
Nebudou mi stačit moje nervy,
Moje přání realitou bude,
A za tím si budu stát jak jen to půjde!
Autor Ette, 20.06.2008
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Ahorria
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí