otazník

otazník

Anotace: pocity

životem proplouvám,ted tu mám tebe,nevím co hledám,možná sama sebe.Vyřčená slova,co někdy zabolí,krutost a zloba láskou se zahojí.Jednou jsem dole a jednou nahoře, čekám co přijde a ono z toho sejde.Vlastně jsem štastná,ale je tu pocit prázdna,netuším co mi schází.Možná by stačilo víc tvojí lásky,věř,že ti ji vrátím i když už máš ze mě vrásky.Ráno se probouzím s pocitem štěstí,jsi moje láska krásná,jak motýl v mé pěsti.
Autor ketrind, 20.06.2008
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí