Otázky

Otázky

Anotace: Ptám se...

Proč jen jsem miloval, tak velkou láskou?
Neměl já čekat to, ten velký záskok?
Proč jsem se nezeptal, copak je špatně?
Cožpak jsem neškemral, neobjímal Tě?
Proč jsme se odtrhli, kdo má tu sílu?
Kdo tolik dokáže, kde mám vzít víru?
Proč ten to udělal, zpřetrhal nitě?
Proč ten svět krutý, proč vzal mi Tě?
Autor štěky, 21.06.2008
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí