Odpovědi

Odpovědi

Anotace: ...a sám si odpovídám...

Milovat Tebe, bylo mi slávou,
milovat tolik, bylo mi sílou.
Milovat Tebe je pro mne radost,
milovat tolik a není to dost.

Čekat se nedá, vše přijde náhle,
veliký záskok, je tady stále.
Čekat se nedá, cítím se zaskočen,
ne já to nečekal, to nemoh nikdo.

Já jsem se nezeptal, nebylo proč,
já jsem Ti důvěřoval, víš Ty jak moc.
Já jsem se nezeptal, otázky škrtí,
nechtěl jsem škrtit Tě, Tebe rdousit.

Škemrat já nechtěl, to je mi fuj,
já myslel na Tebe, chtěl říci pluj.
Škemrat já nechtěl, nechtěl Ti ublížit,
já myslel na Tebe, měla ses vyzpovídat mi.

My jsme se odtrhli, ne sami však,
sílu tu velkou měl, ten někdo nad námi.
My jsme se odtrhli, zůstali sami,
ne já teď nechci všechny ty dámy.

Víru já nemám, už jsem ji ztratil,
moc vyšší nad námi, kéž by ji vrátil.
Víru já nemám, někdo vzal mi ji,
ukradl neoptán, a přesto odbaven.

Nevím proč chtěl to tak, už se tak stalo,
snažím se brát to tak, jak je to dáno.
Nevím proč chtěl to tak, on to tak myslel,
bez síly nevím co, já bych rád visel.

Krutý svět, ano je krutý,
je to však život, někdy holt mrzutý.
Krutý svět, ano ten ďas,
já už pryč nejedu, já nemám pas.
Autor štěky, 21.06.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí