Neřád

Neřád

Anotace: ...

Byl jsi zlý
a jsi takový pořád.
Teď to vím,
neřád zůstane neřád.

Činy nad nimi
se kroutí hlavou.
Bez pocitu viny
nikdy s omluvou.

Věty, které raní,
říkáš jako by nic.
Že:”pravda není,
ta co zmůže víc”.

Kompromis neznáš.
Nevážíš,to co máš.
Žiješ sám se sebou.
Jsi si vlastní ostudou.
Autor vinci, 21.06.2008
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Rafi..., malá čarodejnice wiggová netopýrková, rry-cussete
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí