Ztrácím se v realitě

Ztrácím se v realitě

Anotace: Původně napsáno pro kámoše na písničku...

Ztrácím se v realitě,
mazi sny
nevím co je pouze klam
a co faktický
Žádný snění
v zapomění
to už není
svět se mění.
Nevím co je sen
nevím co je bílý den
Sny se míchaj s realitou

Nevím co bylo včera ve dne a co v noci na dnešek
nevim jestli se mnou něco sekne, jestli mám nějakej prohřešek¨

Vždyt sny sou jako realita
a už se nedaj rozlišit
míchaj se mi do života
a nemůžu je utišit...
Autor Likynka, 21.06.2008
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí