Letní slunovrat

Letní slunovrat

Anotace: ...mám rád zpěv ptáků!

a už je to zase tady
jednou vždy za rok
ukážu já všem své vnady
v teplotách je velký skok

noc, ta je nejkratší
ať prší, či neprší
když nemáte přístřeší
tak Vás vše potěší

bezdomovci nezmrznou
nádherně vše roste
třešně ty je zachrání
jejich šance vzroste

ptáčci ti zpívají
zpívají nám všem
svými křídly mávají
i těm, které neznají

zpívají ženám, mužům
chlapcům, či dívkám
hodným i zlým
kuchařům, či servírkám

zpívají vrahům, pražcům, lovcům
zpívají lidem, kteří je rádi jedí
zpívají lidem, jež jim na křídlech sedí
zpívají těm, co jim lámou zobáky
i těm, co jim vejce z hnízd jedí…
Autor saxjirka, 22.06.2008
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtelo by to vice propracovat. Neco se rymuje neco ne a to potom ztraci to kouzlo. Ale je z toho citit,ze pises rad,takze jen tak dal. Na to,ze si tu zaregistrovany nezahalis,jak sem si vsimla. Ale spis by si mel hledet an kvalitu nez na kvantitu.

22.06.2008 12:12:00 | ANT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí